Gyakran Ismételt Kérdések

Gyakran Ismételt
Kérdések

A moduláris hegesztőasztalok modullapjainak sík felületei forgácsoltak, élei lézervágott felületűek. A hagyományos hegesztőasztalok felülete nyers, nem forgácsolt, nem szemcseszórt.
A rendszerfuratok a moduláris, valamint a PRO és PLUS kivitelű hagyományos asztalok esetében forgácsoltak, letört élűek. Az ECO asztalok rendszerfuratai lézervágottak, a furatélek nincsenek letörve.

A moduláris hegesztőasztalok modullapjainak megmunkálás utáni vastagsága 15 mm. A hagyományos hegesztőasztalok nyers felületű szerkezeti acéllemezből készülnek, amelynek vastagsága PRO kivitelnél 15 mm, a PLUS változatnál 12 mm, az ECO kivitel esetében pedig 8 mm.

Az asztalok felülete kezdetben egy olajbázisú bevonattal van ellátva, amely a szállításkor és első használatba vételkor nyújt védelmet. A további használat során tapadásgátló folyadék használata ajánlott!

A hegesztő- és rögzítőasztalokat, munkapadokat, elszívóasztalokat, valamint a tartozék szerszámokat minden esetben megrendelésre szállítjuk Lengyelországból.

A megrendelt termékeket a gyártást és csomagolást követően a GPPH lengyelországi telephelyéről közvetlenül az Önök telephelyére szállítjuk. Cégünk vállalja a fuvarozás megszervezését, de természetesen  Ön is szervezheti a szállítást.

A megrendelés feldolgozása, a termékek gyártása és csomagolása 4–6 hetet vesz igénybe. Megrendeléskor minden esetben visszaigazolást küldünk Önnek a tényleges szállítási határidőről.

A szállítás költsége a megrendelt termékek tömegétől és méretétől függően 250–600 €. A pontos költségeket a termékek ismeretében árajánlatunkban tüntetjük fel.

A szállítást természetesen Ön is szervezheti. Ebben az esetben a lebonyolításához szükséges EKAER szám kérése az Ön feladata.